Stresspilot Homeversie

Stress Pilot Home werd speciaal voor de zelfstandige gebruiker ontwikkelt. De gebruiker kan thuis/op het werk/tijdens vakantie, waar dan ook met de stress pilot trainen. Na aanschaf en installatie van de Stress Pilot software begint u met een 1 minuut durende test. Vervolgens vult u de vier verschillende vragenlijsten in. Daarna kunt u bij de stress radar zien hoe het met uw stressniveau gesteld is. Doordat de test en de vragenlijsten heeft ingevuld berekent de software het niveau waarmee u begint te trainen. De trainingsniveau ‘s liggen tussen 0 en 150. De trainingstijd kunt u zelf bepalen maar nooit langer dan 10 minuten per training. De training kunt u naar wens 1 x daags doorvoeren maar ook 2 of 3 x daags behoort tot de mogelijkheden. Ook wordt aanbevolen het gezondheidsdagboek bij te houden.

Ook toont de software u een overzicht van uw resultaten. Na elke training beoordeelt de software of het niveau verhoogt /verlaagt moet worden. Ook het herhaalt uitvoeren van de test en het invullen van de vragenlijsten helpen u om uw stressproblemen te verbeteren.

Bekijk hier hoe een training op de Stresspilot eruit ziet.

Bekijk hier hoe een test op de Stresspilot eruit ziet.

Voor eenieder
de juiste variant!

Ook is de stress pilot inzetbaar bij bedrijven, die de gezondheid maar ook het prestatieniveau van zijn medewerkers belangrijk vinden en daar waar nodig verbeteren wil. Door anonieme deelname aan de test door de stress pilot en invullen van vragenlijsten kan een inzicht verkregen worden over het stressniveau en de redenen daarvan, in het bedrijf.

Ook is de stress pilot inzetbaar bij het organiseren van gezondheidsdagen, met als doel persoons neutrale groepsonderzoeken en statistische gegevens te verzamelen.

De doelstelling om effectieve en efficiënte gezondheid oriënterende onderzoeken, in het bijzonder voor het bedrijfsleven, mogelijk te maken met een vergelijking en verloop controlemogelijkheid door test en re-test.

Verbetering van de stress regulatie

De moderne mens wordt met een schijnbaar constant stijgende belasting door stress geconfronteerd. De persoonlijke en economische gevolgen daarvan zijn moeilijk te berekenen. De veroorzakers van stress zijn vaak oncontroleerbaar en mede veroorzaakt door derden.

De Stress Pilot traint en verbetert de stress regulatie tegen iedere vorm van individuele stress!

5 goede redenen tot aanschaf Stress Pilot

1. Effectieve training van de individuele stress regulatie
2. Compleet (bio-psyché-sociaal-model)
3. Werking wetenschappelijk bewezen
4. Verbetering vanaf eerste training
5. Gelijk inzetbaar

Bent u enthousiast geworden?

StressPilot_laptop_vrouw